معاونت صنایع غذایی شرکت ایدکو در پی برگزاری آزمون تعیین سطح پرسنل آشپزخانه و با هدف تبدیل تجربیات سنتی به علم روز آشپزی، کارگاه آموزشی زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای برگزار می کند .
به گزارش روابط عمومی تعاونی خاص : معاونت صنایع غذایی شرکت ایدکو ، به منظور آماده سازی بسترهای مناسب برای ایجاد آشپزخانه مرکزی و ارتقاء سطح کیفی پرسنل آشپزخانه با اخذ مجوز از سازمان فنی و حرفه ای اقدام به برگزاری دوره های ۲۱۰ ساعته آشپزی زیر نظر سازمان مذکورکرد .
به روز نگه داشتن علم پخت و پز آشپزی ،ایجاد شرایط مناسب فراگیری متد جدید طبخ غذا، امکان ارزیابی و طبقه بندی پرسنل آشپزخانه، افزایش سطح علمی و تخصصی، استفاده مناسب و استاندارد از مواد و طعم دهنده ها و افزایش رضایتمندی پرسنل آشپزخانه و کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو از مهمترین اهداف برگزاری کارگاه مذکور می باشد .