با هدف ارائه خدمات پس از فروش و همچنین گسترش شبکه خدمت رسانی به مشتریان محصولات ایران خودرو، مکان جدید نمایندگی خدمات پس از فروش شرکت راهنورد سمند ایرانیان ۱۰۹۸ متعلق به تعاونی خاص به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی شرکت تعاونی خاص طی مراسمی که با حضور حسین محمدی مدیرعامل این شرکت و جمعی از مدیران ارشد شرکت های ایران خودرو و ایساکو برگزارشد، نمایندگی ۱۰۹۸ به بهره برداری رسید.
در این مراسم حسین محمدی مدیرعامل تعاونی خاص طی سخنانی اظهار داشت : مکان جدید نمایندگی ۱۰۹۸ با برخورداری از فضای مناسب و تجهیزات پیشرفته و با داشتن دسترسی ایده آل برای مشتریان، جزو نمایندگی های برتر خدمات پس از فروش محصولات شرکت ایران خودرو خواهد بود که امیدواریم این نمایندگی بتواند افزایش رضایت مشتریان شرکت ایران خودرو را در پی داشته باشد.
عبدالواسع کمالی مدیرعامل شرکت راهنورد سمند ایرانیان نیز با بیان اینکه « دسترسی آسان به نمایندگی ۱۰۹۸ از نقاط مثبت این مجموعه به شمار می رود» گفت : طی درخواست های متعدد مشتریان ، بررسی ایجاد نمایندگی خدمات پس از فروش در دستور کار شرکت راهنورد سمند ایرانیان قرار گرفت که پس از تحقیق و تجمیع اطلاعات و به منظور گسترش شبکه خدمت رسانی به مشتریان ، این نمایندگی آغاز به کار کرد.
همچنین اهورا گلیاری مدیر بازاریابی و شبکه فروش شرکت ایران خودرو نیز طی سخنانی کوتاه گفت: تاکید ما ایجاد و گسترش همکاری های بیشتر با این نمایندگی است و در این راستا جلسات خوبی با مدیرعامل شرکت راهنورد سمند ایرانیان برگزار کردیم که مقرر شد بهبود شرایط نمایندگی و ایجاد یک نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات ایران خودرو در دستور کار قرار گیرد.
در پایان این مراسم شهریار سطانی معاونت خدمات پس از فروش شرکت ایساکو اظهار داشت : تعاونی خاص با افتتاح نمایندگی ۱۰۹۸ گام خوبی در مسیر تکریم ارباب رجوع برداشته است که امیدواریم بتواند خدمات مناسب و درخور شأنی را به مشتریان محصولات ایران خودرو ارائه نماید.
لازم به ذکر است نمایندگی ۱۰۹۸ با مساحتی حدود سه هزار متر مربع و با در اختیار داشتن تجهیزات مدرن جهت ارائه خدمات پس از فروش شرکت ایران خودرو در خیابان داروپخش واقع در کیلومتر ۱۷ جاده مخصوص تهران- کرج قرار دارد.