برگزاری مراسم عزاداری در ایام شهادت سید و سالار شهیدان
سپتامبر 28, 2020افتتاح شعبه فروش کاغذ دیواری در کرج
سپتامبر 28, 2020
فروش اقساطی برنج ایرانی و انواع محصولات پروتئینی توسط شرکت تجارت حامی الکترونیک ایرانیان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی تعاونی خاص شرکت تجارت حامی الکترونیک ایرانیان با هدف تسهیل و ارائه خدمات بهینه به سهامداران، فروش اقساطی برنج طارم و انواع محصولات پروتئینی (شامل گوشت، مرغ و غیره) را آغاز کرد.
برنج عرضه شده در این طرح بصورت اقساط سه تا دوازده و محصولات پروتئینی بصورت اقساط سه تا شش ماهه بدون پیش پرداخت بوده که متقاضیان می توانند با مراجعه حضوری به یکی از شعب شرکت و یا مراجعه غیرحضوری از طریق سایت فروشگاه شرکت تجارت حامی سفارش خود را ثبت نمایند.
حداقل خرید جهت استفاده از تسهیلات اقساطی محصولات پروتئینی دومیلیون ریال بوده ودرحال حاضر اجرای این طرح منحصر به استان تهران و البرز می باشد همچنین محصولات پروتئینی خریداری شده درب منزل خریدار بصورت رایگان تحویل داده خواهد شد.
گفتنی است ســـامانه فروشــــــگاه اینترنتی شرکت تجــــارت حـــــامــــی الکترونیـــک ایرانیــــان به نشـــانی www.tejarathami.ir با امکان خرید محصولات پروتئینی درگروه محصولات مواد غذایی و مشاهده خلاصه وضعیت اقساط در دسترس سهامداران است همچنین برنج عرضه شده از لحاظ کیفیت مرغوب بوده و با قیمتی مناسب و پایین تر از بازار در بسته بندی ده کیلویی در شعب به فروش می رسد.